När du vill sluta röka krävs det att du är viljestark men det kan även krävas att du har hjälpmedel som ser till att du verkligen klarar av det. Ett hjälpmedel som ser till att många klarar av att sluta är ecigg. Det finns många anledningar till att man ska sluta röka med hjälp av ecigg. Dels kommer detta öka dina chanser att faktiskt sluta enormt mycket då du fortfarande kommer att få nikotin i dig. 

Dessutom är detta ett bra sätt att dra ned på kostnaden för rökningen. Att röka kostar väldigt mycket pengar och om man väljer att byta till ecigg kommer man endast att betala en tiondel av priset. Därför ska du vända dig till butiker med ecigg​ redan nu om du vill sluta röka, detta kommer att öka dina chanser att sluta nämnvärt och du kommer garanterat att lyckas om du har viljan på rätt plats.

Ecigg är ett hälsosammare alternativ


Även om man inte vill sluta röka är ecigg ett hälsosammare alternativ och därför ska du överväga att byta till ecigg. Idag finns det dessutom många butiker som erbjuder ecigg online och du vänder dig med fördel till en av dessa när du vill handla ecigg. Du kommer att ta ett steg mot en bättre hälsa så fort som du har lagt din beställning. När du röker ecigg får du inte längre i dig alla gifter s i tobak utan istället kommer endast att få i dig nikotinet. Det är just nikotin som du som rökare är beroende av och därför är detta en vinst för din hälsa samtidigt som du inte kommer att uppleva någon abstinens. 

Du kommer inte heller vara en bidragande faktor till att utsätta dina nära och kära för passiv rökning längre vilket är en fantastisk fördel. Då du bara andas ut vattenånga kan du från och med nu röka vart du än är.